KEZDETEK

Szolvegy Vegyipari KFT Magyarország által gyártott ragasztók 2004 óta vannak jelen Romániában, amikor megkezdődött az együttműködés egy román kiskereskedővel. Az értékesítés fejlődése és a partnerportfólió növekedése készetett bennünket, hogy 2012 elején hozzuk létre a romániai fióktelepet Marosvásárhelyen a Szolvegy KFT Szolnok név alatt.

FEJLESZTÉS

Az üzleti tevékenység megkezdésével egy új márkával, jó minőségű professzionális ragasztókkal léptünk be a piacra, saját márkánk segítségével, amely a faipari gyártók köreiben már ismert márkanevévé vált, a TISZABOND néven.
2012-2013 -2014-ben nagy hangsúlyt fektettünk a cég imázsának a román piacon történő építésére
  • 2012-ben: Marosvásárhelyen megnyílik a 360 négyzetméteres központi raktár - megalakítjuk az értékesítési osztályt és alkalmazzuk a cégünk területi értékesítési képviselőit.
  • 2013-ban: megalakítjuk a logisztikai osztályt, amely megalapozza az országos disztribúciós útvonalakat kialakítását. - Ezen új forgalmazási útvonalak, megkövetelték az autópark létrehozását, fűtéssel és légkondicionálóval felszerelt furgonok megvásárlását, ezáltal biztosítva a ragasztók jó minőségű és időben való kiszállítását.

SZOLVEGY VEGYIPARI SRL

2014 és 2015 között a jobb piaci lefedettség érdekében fontos hangsúlyt fektettünk a regionális forgalmazókkal fenntartott partnerségi kapcsolat kialakítására. A disztribútorokkal fenntartott partnerség sokat segített nekünk a TISZABOND ragasztók forgalmazásában, ami biztosította az értékesítés jelentős részét. 2015 végén a Romániában értékesített mennyiségek növekedése meghaladta az 1.200 TO / 2015-et, amely eredmények a Romániában bejegyzett társaság alapításához vezetett. Így 2015 decemberében létrejön a SZOLVEGY VEGYIPARI SRL vállalat

PILLANATNYILAG

2016 februárjától a mai napig a romániai tevékenységet a Szolvegy Vegyipari SRL társaság veszi át, amelyben jelenleg 9 alkalmazott van, és a piaci részesedés növekedéséhez viszonyítva valódi kilátások vannak az alkalmazottak számának növekedésére

STATISZTIKAI ADAT