ÎNCEPUTUL

Adezivii produși de Szolvegy Vegyipari KFT Ungaria sunt prezenți în România din anul 2004, când a început colaborarea cu un retailer din România. Dezvoltarea desfacerii și creșterea portofoliului de parteneri, ne-a îndemnat ca la începutul anului 2012 să înființăm sucursala din România sub numele de Szolvegy KFT Szolnok Sucursala Târgu Mureș.

DEZVOLTAREA

Odată cu începerea activității, am intrat pe piață cu un brand nou, cu adezivi profesionali de o înaltă calitate, folosind o marcă proprie, care acum a devenit o marcă cunoscută în branșa producătorilor, cunoscută sub numele de TISZABOND.
În anii 2012 -2013 -2014 am pus accent important pe construirea imaginii firmei pe piața din România
  • În 2012: se deschide în Târgu Mureș depozitul central de 360 mp - se înființează departamentul de vânzări și se angajează reprezentanții de vânzari zonali care sunt interfața societății noastre.
  • În 2013: se înființează departamentul logistic, punând bazele unei distribuții naționale - se creează rutele de distribuție punând la dispoziție un parc de mașini autoutilitare noi, dotate cu încălzire și climatizare, astfel asigurând buna calitate a adezivilor și pe timpul transportului.

SZOLVEGY VEGYIPARI SRL

În 2014 - 2015 pentru o mai bună acoperire a pieței s-a pus un accent important pe dezvoltarea unei relații de parteneriat cu  distribuitorii regionali. Parteneriatul cu distribuitorii ne-a ajutat foarte mult în distribuția adezivilor TISZABOND, care au asigurat o cotă importantă din volumul de vânzari. La sfârșitul anului 2015, creșterea cantităților vândute în România au depășit 1.200 TO/2015 ceea ce a dus la înființarea unei firme înregistrate în România. Astfel în decembrie 2015 se înființează firma SZOLVEGY VEGYIPARI SRL.

ÎN PREZENT

Din februarie 2016 până în prezent activitatea în România este preluată de firma Szolvegy Vegyipari SRL în care momentan sunt 9 angajați, cu perspective reale de creștere a numărului de angajați în raport cu creșterea cotei de piață.

DATE STATISTICE